Lej studie/arbejdsplads

Kom forbi og mærk atmosfæren! Kig ind ad vinduerne til de forskellige kontorer i virksomhedsfællesskabet. Vil du være en del af det? Du kan både leje en skrivebordsplads eller få dit helt eget kontor i Spinderihallerne eller i Kedelbygningen, som ligger lige ved siden af Spinderihallerne.

Kom forbi og mærk atmosfæren! Der er både mulighed for at leje en plads i selve Spinderihallerne eller i Kedelbygningen, som ligger lige ved siden af. Du kan vælge imellem et atelier, et studie/kontor, en åben arbejdsplads, netværksplads eller en projektplads.

Vil du vide mere? Så læs mere om de forskellige muligheder nedenfor og kontakt os endelig, så vi kan tage en snak om, hvad der passer til lige præcis dig og din virksomhed.

Vores miljø er præget af stor faglighed, diversitet og fællesskab, hvilket er parametre, der er med i vores overvejelser, når vi tager nye virksomheder ind. Ønsker du at blive en del af fællesskabet, skal din virksomhed som udgangspunkt være registreret i Vejle Kommune.

 

 

Andre muligheder for erhvervslokaler Vejle Kommune

Spinderihallerne ejes og drives af Vejle Kommune. Til Spinderihallerne hører også virksomhedsmiljøet Fabrikanterne, som har særligt fokus på iværksættere indenfor detail. 

 

 

Udover vores virksomhedsmiljø i Spinderihallerne er der også mulighed for at leje sig ind andre steder i kommunen - bl.a. findes der en række startup-miljøer med fokus på forskellige brancher. Se mere om de forskellige muligheder via links til deres hjemmesider nedenfor.