Lej studie/arbejdsplads

Ønsker du at blive en del af vores virksomhedsfællesskab?

Kom herned og mærk atmosfæren! Der er både mulighed for at leje en plads i selve Spinderihallerne og i Kedelbygningen, som ligger lige ved siden af. Du kan vælge imellem et atelier, et studie/kontor, en åben arbejdsplads, netværksplads eller projektplads.

Vil du vide mere? Så læs mere om de forskellige muligheder nedenfor og kontakt os endelig, så vi kan tage en snak om, hvad der passer til lige præcis dig og din virksomhed.

Vores miljø er præget af stor faglighed, diversitet og fællesskab, hvilket er parametre, der er med i vores overvejelser, når vi tager nye virksomheder ind. Ønsker du at blive en del af fællesskabet, skal din virksomhed som udgangspunkt være registreret i Vejle Kommune.

 • Louise Mosegaard Føns

  Ansvarlig for udlejning

  Send e-mail
  telefon 40 15 83 07
 • Studie/kontorpladser

 • Projektplads

  Vi tilbyder projektpladser til iværksættere og virksomheder, der har brug for et skrivebord i en kortere periode. Her bor du sammen med op til fem andre iværksættere.

  Du får:

  • Skrivebordsplads i et fuldt møbleret studio
  • Mulighed for at leje pladsen fra 1 mdr. og op til 6 mdr.
  • Bliv en del af Spinderihallernes iværksætterfællesskab

   

  Pris 1.500 kr./mdr.

 • Studie/kontor

  Et studie/kontor er til enkelte virksomheder eller til flere, der går sammen om at leje ét studie. Studierne er på 25-75 m2. Vores studier ligger både i Spinderhallerne og i Kedelbygningen. De er oftest umøblerede, og du står selv for indretningen. Lejer du et studie, har du mulighed for også at leje skrivebord og lagerplads gennem os.

 • Deleplads i studie/kontor

  Du kan leje en plads i et delestudie - her deler du studiet med en anden eller flere virksomheder. Lejer du en plads i et delestudie, har du mulighed for også at leje skrivebord og lagerplads gennem os. 

 • Atelier

  Er du kunstner, kan vi tilbyde dig et atelier. Lejer du et atelier, har du mulighed for også at leje skrivebord og lagerplads gennem os.
   

 • Åben arbejdsplads (kun aften/weekend)

  En lille del af de åbne pladser er forbeholdt startups, der kun har behov for pladsen i aftentimerne og i weekenderne - altså uden for vores almindelige åbningstid.

 • Netværksplads

  Har du primært behov for at leje et mødelokale 2-3 gange om måneden, så er vores netværksplads måske noget for dig. Vi har også mulighed for at tilbyde enkelte projektarbejdspladser i det åbne miljø i Spinderihallerne for en afgrænset periode.

Andre muligheder for erhvervslokaler Vejle Kommune?

Spinderihallerne ejes og drives af Vejle Kommune. Til Spinderihallerne hører også virksomhedsmiljøet Fabrikanterne, som har særligt fokus på iværksættere indenfor detail. 

Udover vores virksomhedsmiljø i Spinderihallerne er der også mulighed for at leje sig ind andre steder i kommunen - bl.a. tilbyder Slagteriet og Roberthus Udviklingspark faciliteter til vækstorienterede virksomheder generelt, imens Green Tech Center i sin startup-afdeling har fokus på grøn teknologi og energieffektive løsninger. Se mere om de forskellige muligheder via links til deres hjemmesider nedenfor.

 • Louise Mosegaard Føns

  Ansvarlig for udlejning

  Send e-mail
  telefon 40 15 83 07