Ugens menu

Uge 11

Mandag

Spicy torsk med ris, teryaki kylling med nudler og forårsløg, spidskålssalat med fenikel og appelsin, æg-mayo-tomat.

Tirsdag

Moussaka med aubergine og kartofler, salatbar med dressing, ovnbagte squash med løg og tomat, tunmousse med dressing.

Onsdag

Kyllingeret på kartoffelbund, tomatsalat med lkøg og feta, blandet grøn salat med asparges-ærter og edemamebønner, dampet blomkål med pesto.

Torsdag

Dahl med spinat og røde linser, varmrøget laks  med spinat, butterdej med skinke og krydderost, barbecueblomkål med sesam.

Fredag

Græskarsuppe med knas og drys, græske frikadeller, ovnkartofler, tzaziki, tomatsalat med feta og oliven, grøn blandet salat.

 

Ret til ændringer forbeholdes.

  • Yvonne Deleuran Larsen

    Køkkenleder

    Send e-mail
    telefon 21 34 65 23