Ugens menu

Uge 34

Mandag

Oksekødsburger, hjemmelavede pommes frites, salatbar med dressing, spejlæg og varme grøntsager med krydderi.

Tirsdag

Citronsyltet laks med forårsløg, kartofler og lynsyltede gulerødder, dampede porrer med sennepsdressing og kapers, blomkål med tomatvinaigrette, roastbeef med remoulade og ristede løg, ost med frugt og knækbrød og krydrede kikærter.

Onsdag

Tærte med kylling, lun pastasalat, tomatsalat med feta og oliven, tunsalat med ærter og dressing samt øvrige salater.

Torsdag

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat, ovnkartofler og sauce, rødkålssalat med tyttebær, vegetarspyd med tahin, grøn blandet salat med grillet aubergine og salat med kylling.

Fredag

Lasagne, brød, gulerodssalat og blomkålssalat.