Ugens menu

Uge 5

Mandag

Fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød, andesalat med bær, kartoffelsalat, grønkålssalat med granatæble, gulerodssalat med æble, ost med kiks.

Tirsdag

Falafel, fladbrød, hummus, baba ganoush, grøn blandet salat, grillede grønne bønner, dampet broccoli med kerner og dressing.

Onsdag

Cous cous med kylling og grøntsager, sild – æg- karrysalat, perlebyg salat , ovnbagte rødbeder med peberrod, spidskålssalat, pastasalat.

Torsdag

Boller i karry, ris, spidskål med ananas og mynte, blomkål med barbecue, majssalat.

Fredag

Kaftans, kartofler i ovn, tzatziki, salatbar med dressing.

 

Ret til ændringer forbeholdes.

  • Yvonne Deleuran Larsen

    Køkkenleder

    Send e-mail
    telefon 21 34 65 23