Ugens menu

Uge 43

Mandag:

Okse- og auberginekødboller, kartoffelrøsti, laksesalat med agurketzatziki, fenikelsalat med grape og ristede mandler, fyldte tomater med hummus, kogte æg med mayo og karse, ovnbagte rødbeder med peberrod.

 

Tirsdag:

Indbagt kalkun, varm pasta med sauce, rimmet hellefisk med røræg og purløg, grøn og rød hummus, butterbeans i tomat-chilidressing, fetamousse og grøn blandet salat.

 

Onsdag:

Vegideller/-bøffer, kartoffelfingre, blomkålssalat med sennepsdressing, tapasanretning med chorizo og serano, bulgursalat, fiskedeller med remoulade og citron og gulerodssalat.

 

Torsdag:

Gullasch med kartoffel-/rodfrugtmos, ovnbagt selleri med persille, grønkålssalat med dadler, majsfritter, kikærte-/tomatsalat med hvidløg, aioli og blandet grøn salat.

 

Fredag:

Lav selv hotdog, pommes frites +++++

 

Ret til ændringer forbeholdes.