Ugens frokostmenu

Menu uge 38

Mandag:

Minideller, lammeculotte, glaseret skinke, ovnkartofler med krydderi, majs med smør og salt, ovnbagt hokaido, røget ørredfilet med æggestand, grønkålssalat med frugt, kartoffelmad med mayo og purløg

Tirsdag:

Tagine med lam og græskar, løse ris, kartoffelfingre, fiskedeller med tatarsauce, æg-tomat-mayo, pasta med bladbede-hvidløg-citron, årstidens salat

Onsdag:

Dahl med spinat og røde linser, champignondeller, linsesuppe med søde kartofler og gulerødder, ovnbagte ting og sager

Torsdag:

Frikadeller, kold kartoffelsalat, grøn blandet salat, stegt torsk med ærtepure, nudelsalat med grønsager og chilisauce, tapaspålæg med pesto, ost

Fredag:

Ovnbagt laks med topping, chili sin carne, løse ris, agurkesalat med mynte, tortillas med kylling-bacon-karrydressing, med mere

Ret til ændringer forbeholdes.

  • Yvonne Deleuran Larsen

    Køkkenleder

    Send e-mail
    telefon 28 19 30 59