Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Teamleder, Caféen
Uge 13
Kyllingespyd
Kartoffelsalat
Lakseroulade med spinat og flødeost
Bønnesalat med feta og balsamicoristede kerner
Grøn salat med agurk, ærter og ristede pinjekerner
Tirsdag 21/3
Kartoffelgalette med citroncreme og ærteskud
Grillet squash med tahindressing
Fiskefrikadeller med remoulade og citron
Vegetardeller
Rugbrød
Spidskålssalat med forårsløg
Gulerodsssalat med æble og rosiner
Onsdag 22/3
Moussaka
Græsk salat med tomat, løg og oliven
Avocadosalat med grillede cherrytomater og rucola
Dahl
Naanbrød
Humus
Lun rissalat
Torsdag 23/3
Pitabrød
Tun, æg, mayo, dressing
Salatbar
Grøntsagssuppe med ostebrød
Æggekage med chorizopølse og purløg
Grillede porrer med ristede kikærter
Fredag 24/3
Chili sin carne
Tzaziki
Spidskålssalat med mango og chili
Majs chips
Ris
Tomatsalsa
Bagte rodfrugter med krydderurter
Ret til ændringer forbeholdes