Ugens frokostmenu

Uge 49

Mandag

Spansk kartoffeltortilla med chorizopølser, rejesalat med grape og avocado, cæsarsalat med kylling, blandet grøn salat, suppe med brød og knas, perlebyg med kryddergrønt

Tirsdag

Okseinderlår med løg, marineret sild med æg og karrysalat, frikadeller med rødkål og agurkesalat, rødbededeller med peberrod og capersdip, lun leverpostej med bacon og syltede rødbeder, ost med kiks og frugt,

Onsdag

Tarteletter med høns i asparges, stegt torsk med ærtepure, pate med surt, salat med julesalat-pære og nødder, grønkålssalat med mango og æbler, bruschetta med creme og figner

Torsdag

Glaseret skinke, brune kartofler, stuvet grønlangkål, nøddesteg med champignon, rødkålssalat med tyttebær, salat med appelsin og nødder

Fredag

Fyldte pandekager, stegte ris med grønsager, salatbar med dressing, ris a la mande med kirsebærsauce

Ret til ændringer forbeholdes.

  • Yvonne Deleuran Larsen

    Køkkenleder

    Send e-mail
    telefon 21 34 65 23