Ugens frokostmenu

  • Gitte Møller

    Teamleder, Caféen

Uge 13

 

Kyllingespyd

Kartoffelsalat

Lakseroulade med spinat og flødeost

Bønnesalat med feta og balsamicoristede kerner

Grøn salat med agurk, ærter og ristede pinjekerner

 

Tirsdag 21/3

Kartoffelgalette med citroncreme og ærteskud

Grillet squash med tahindressing

Fiskefrikadeller med remoulade og citron

Vegetardeller

Rugbrød

Spidskålssalat med forårsløg

Gulerodsssalat med æble og rosiner

 

Onsdag 22/3

Moussaka

Græsk salat med tomat, løg og oliven

Avocadosalat med grillede cherrytomater og rucola

Dahl

Naanbrød

Humus

Lun rissalat

 

Torsdag 23/3

Pitabrød

Tun, æg, mayo, dressing

Salatbar

Grøntsagssuppe med ostebrød

Æggekage med chorizopølse og purløg

Grillede porrer med ristede kikærter

 

Fredag 24/3

Chili sin carne

Tzaziki

Spidskålssalat med mango og chili

Majs chips

Ris

Tomatsalsa

Bagte rodfrugter med krydderurter

 

Ret til ændringer forbeholdes