Ugens frokostmenu

Menu uge 24: 

Mandag:

Kylling med grønsager, løse ris, små brioche-vegeburgere, bønnefritter med dip, salat med vandmelon og mynte, pasta med ost & flødesauce

Tirsdag:

Kartoffelkroketter, stegt torskefilet med ærtepure, tapas med pesto og oliven, quinoasalat, grøn salat med dressing, forårsrulle, nudelsalat

Onsdag:

Tacoskaller med oksekød, guacomole, tortillaschips med tomat og ost, grillede majs med smør og persille, røe bønner med chili, hytteostsalat med blomkål

Torsdag:

Hot wings og kyllingelår,  nye kartofler med grønt, paneret blomkål med barbecue, hjertesalat med radiser og grønt, grillet ferskensalat med nødder, fiskefilet med remou & rugbrød

Fredag:

Græske deller, tzatziki, nye kartofler i ovn, tomatsauce, ovnrødder med aioli, vegepostej, blomkålssalat, varmrøget laks med asparges og dressing. Ost med kiks og frugt

 

Ret til ændringer forbeholdes.

  • Yvonne Deleuran Larsen

    Køkkenleder

    Send e-mail
    telefon 28 19 30 59