For start­ups

I Spinderihallerne får du adgang til et miljø, hvor både du og din virksomhed kan udvikle sig i et forpligtende virksomheds-fællesskab.

Spinderihallerne rummer et kreativt virksomhedsmiljø med ca. 80 startups, der skaber et energisk, fagligt og forpligtende fællesskab.

Som en del af huset får du derudover adgang til vores faciliteter såsom rådgivnings- og udviklingstilbud, café, fællesarealer samt mulighed for at låne eller leje mødelokaler, fotostudie, digitale værksteds- og prototypefaciliteter.

Virksomhederne i Spinderihallerne har skarpt fokus på blandt andet innovation, teknologi, digital fabrikation, design, forretningsudvikling, kreativitet og kunst. Denne sammensætning af virksomheder er vigtig for synergien i huset, og giver dig som lejer gode muligheder for samarbejde med andre kreative og innovative iværksættere i Vejle.

Spinderihallerne er en del af StartUp Vejle, der hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Er du nysgerrig på andre tilbud til iværksættere i Vejle Kommune? Du kan få et overblik over vores mange tilbud til iværksættere her.

Spinderihallerne - bliv en del af et kreativt virksomhedsfællesskab
 • Charlotte Frederiksen

  Projektkonsulent MEDSTRØM, udlejning af kontorer (Barsel)

  Send e-mail
  telefon 40 38 97 80
 • Majbritt Chambers

  Udvikling og entreprenørskab
  Medstrøm, Junior Iværksætteri Udlejning af lejemål

  Send e-mail
  telefon 30 57 66 12