Iværksætteri

I Spinderihallerne får du adgang til et miljø, hvor både du og din virksomhed kan udvikle sig i et forpligtende virksomhedsfællesskab.

Spinderihallerne rummer et kreativt virksomhedsmiljø med ca. 80 startups, der skaber et energisk, fagligt og forpligtende fællesskab.

Som en del af huset får du derudover adgang til vores faciliteter såsom rådgivnings- og udviklingstilbud, café, fællesarealer samt mulighed for at låne eller leje mødelokaler, fotostudie, digitale værksteds- og prototypefaciliteter.

Virksomhederne i Spinderihallerne har skarpt fokus på blandt andet innovation, teknologi, digital fabrikation, design, forretningsudvikling, kreativitet og kunst. Denne sammensætning af virksomheder er vigtig for synergien i huset, og giver dig som lejer gode muligheder for samarbejde med andre kreative og innovative iværksættere i Vejle.

Mangler du metoder og værktøjer til virksomhedsudvikling? Spinderihallerne er en del af StartUp Vejle, og vi har samlet vores tilbud i et overblik på Vejle Kommunes hjemmeside.

Spinderihallerne - bliv en del af et kreativt virksomhedsfællesskab
  • Louise Mosegaard Føns

    Ansvarlig for udlejning

    Send e-mail
    telefon 40 15 83 07