Lej lo­ka­ler

Hvis du beskæftiger dig med områder indenfor design, kunst, innovation, teknologi og forretningsudvikling, har du muligheder for at leje vores faciliteter. Vi vil allerhelst indgå i et samarbejde med dig, så vi kan udvikle noget sammen og dermed udvikle hinanden.

Spinderihallerne er ikke et traditionelt konferencested men derimod en rå location i konstant bevægelse. Vi udnytter den særlige arkitektur og omgivelserne til at inspirere vores brugere til innovation og nytænkning, og vi byder gerne ind med de mange kompetencer, huset rummer indenfor scenografi, facilitering, mad, kunst, formidling i tekst, lyd og billeder og meget mere! Vi foretrækker samarbejde frem for udlejning.

Vores i alt 13.000 m2 store industribygninger rummer også workshopfaciliteter, udstillingsarealer, mulighed for fotooptagelser, et stort FabLab og en café. Vi har lokaler i mange forskellige størrelser, som du kan leje hos os, så du kan afholde alt fra møder til konferencer.  Vi lejer ikke lokaler ud til private arrangementer, fester og lignende.

 • Pakkeriet

  Pakkeriet har plads til 200 personer, og lokalet er med dets størrelse og placering ved siden af caféen velegnet til konferencer, foredrag, udstillinger, større arrangementer, præsentationer og workshops. Pakkeriet er 310 m2, og det er indrettet, så der er mulighed for en fleksibel opbygning. Efter behov kan du tilkøbe komfortable konferencestole, borde, scene m.m.


  Udstyr i lokalet:
  Projektorer med to store lærreder - ultralite biograflærred med optimal refleksion, lydanlæg, flytbar tavle m.m.

  Med i prisen følger også lokaleleje, standardopsætning i konferencelokale, standard AV-udstyr og lydmand/afvikler hele dagen.

 • Passagen

  Passagen er Spinderihallernes hovedåre med indgang til Kulturmuseet, Pakkeriet, caféen og Spinderiet.

  Passagen er 800 m2 og kan lejes under særlige omstændigheder. Kontakt os for mere information.

 • Magasinet

  Magasinet er et klassisk mødelokale med plads til 36 personer. 

  Det er ideelt til mindre seminarer, workshops, kundemøder, netværks- og planlægningsmøder.

  Lokalet er 75 m2, og der er mulighed for fleksibel bordopstilling og afskærmning af vinduer. 

  Udstyr i lokalet: 

  Stor skærm, soundbar, laptop, projektor, flipover.

 • Laboratoriet

  Laboratoriet er et mellemstort mødelokale med plads til 15 personer. Det er simpelt indrettet, og rummet indbyder til en fri og uhøjtidelig mødekultur. Laboratoriet er ideelt til idéudviklings-, netværks-, kick-starts- og innovationsmøder. 

  Lokalet er 54 m2, og der er mulighed for fleksibel bordopstilling. 


  Udstyr i lokalet: Stor skærm, soundbar, laptop, flipover. 

 • Spinderiet

  Spinderiet kan lejes under særlige omstændigheder. Kontakt os for mere information.

  Det store rum, de mange søjler og taghallens bløde lysindfald på det rå betongulv giver Spinderiet en helt særlig rå og kreativ stemning.

  Den nederste halvdel af Spinderiet er indrettet med møderum og åbne kontorarbejdspladser. Mens den første halvdel af rummet kan lejes og er meget velegnet til åbne konferencer, netværksmøder, workshops, udstillinger m.m. 

  Spinderiet er et fleksibelt rum, som kan etableres efter behov. Ønsker du ikke at bruge hele rummet, kan du med flytbare skillevægge indrette et område, der passer til arrangementets størrelse.

 • Arkivet

  Har du brug for at samle mange rundt om bordet, kan du leje vores bestyrelseslokale på 65 m2 med plads til 20 personer rundt om samme bord. 

  Lokalet kan lejes på hel- og halvdagsbasis, og der kan bestilles frokost med i lokalet.

  Udstyr i lokalet: Stort bord, skærm, laptop, soundbar, flipover.

   

 • Fotostudio

  På vores 1. sal finder du et stort fotostudie med højt til loftet og et godt, naturligt lysindfald.

  Vores fotostudie har et råt industrilook. Lokalet er tomt, så du skal selv medbringe alt, hvad du skal bruge. 

  Der er mulighed for at bruge vores elevator (sig til, hvis der er behov for at bruge denne, når du booker lokalet). Kontakt os for mere information om leje af fotostudiet.

 • Bomuldsloftet

  På 1. sal finder du Bomuldsloftet (elevator tilgængelig). Et stort lokale på ca 160 kvm. 

  Der er mulighed for fleksibel bordopstilling, ligesom der er workshop materialer til rådighed. Desuden er der Flipover og stor plexiglas tavle. 

  På Bomuldsloftet er der plads til ca. 40 personer afhængig af bord opstilling

 • Særligt for Detailiværksættere

  Arbejder du med produktdesign og detail, så har vi også et helt særligt miljø til dig.

  Fabrikanterne er et værkstedsfællesskab af individuelle designere og makers inden for bolig, livsstil og design, der sælges i en fælles butik.

  Hos Fabrikanterne får du din egen arbejdsplads, du får adgang til mentorordninger, et stort virksomhedsnetværk og professionel sparring. Vi er et fælleskab, hvor åben kommunikation er i centrum, og derfor har vi åbne arbejdspladser. 

  Alle vores workspaces er i et stort åbent kontor, og findes i varierende størrelse - alt afhængigt af, hvad du har brug for, når du skal føre din forretningside ud i livet. Vi har fast m2-pris, og inkl. i prisen er også forbrug, adgang til møde- og workshopfaciliteter.

Plantegning Spinderihallerne
Plantegning Spinderihallerne

Vil I spise med i caféen?

Hver tirsdag er der fællesspisning i caféen, så hvorfor ikke lægge jeres arrangement denne dag og i samme omgang tilmelde jer fællesspisning?

Tirsdag aften: Brug Spinderihallernes åbne faciliteter

Har du brug for at holde møde, netværke og arbejde sammen med flere, kan du hver tirsdag aften bruge Spinderihallernes åbne faciliteter.

Du er velkommen til at bruge vores åbne faciliteter, hvis dit arrangement/møde

 • ... ikke er kommercielt (betalingsarrangementer skal betale lokaleleje).
 • ... har et formål, der enten støtter op om fællesskaber, bidrager til at udvikle vores (lokal)samfund eller deler ud af viden og færdigheder.
 • ... og så ser vi gerne, at du er villig til at stille op til fotos og hjælpe med at fortælle den gode historie om jeres tiltag.

 Vores åbne faciliteter, som ligger i Passagen, Spinderiet og caféen, kan ikke reserveres/bookes på forhånd. Du møder blot op, og du skal være opmærksom på, at det er begrænset, hvor stor en gruppe, vi har plads til - de åbne faciliteter kan bruges frem til kl. 20.30 (ferier og helligdage undtaget).

 • Katerina Karagianni

  Receptionist og mødebooking

  Send e-mail
  telefon 21 29 29 62
 • Lennarth Højgaard

  Eventkoordinator

  Send e-mail
  telefon 24 91 27 25