Virksomhedsfællesskab

I Spinderihallerne får du adgang til et miljø, hvor både du og din virksomhed kan udvikle sig i et forpligtende virksomhedsfællesskab.

  • Mette Marie Karlberg

    Konsulent - kreative startups og kreative erhverv

    Send e-mail
    mobil 40 38 97 80

Et kreativt virksomhedsfællesskab

Spinderihallerne rummer et kreativt virksomhedsmiljø med ca. 60 start-ups, der skaber et energisk, fagligt og forpligtende fællesskab.

Som en del af huset får du derudover adgang til vores faciliteter såsom rådgivnings- og udviklingstilbud, café, fællesarealer samt mulighed for at låne eller leje mødelokaler, fotostudie, digitale værksteds- og prototypefaciliteter.

Virksomhederne i Spinderihallerne har skarpt fokus på blandt andet innovation, teknologi, digital fabrikation, design, forretningsudvikling, kreativitet og kunst. Denne sammensætning af virksomheder er vigtig for synergien i huset, og giver dig som lejer gode muligheder for samarbejde med andre kreative og innovative iværksættere i Vejle.

Mangler du metoder og værktøjer til virksomhedsudvikling? Spinderihallerne er en del af StartUp Vejle, og vi har samlet vores tilbud i et overblik på Vejle Kommunes hjemmeside.