Skoler

FabLab er en unik mulighed for at lære eleverne designtænkning og teknologiforståelse, så de bliver rustet med det 21.århundredes kompetencer i både teori og praksis.

 • Simon Vibe Grevsen

  Læringsrådgiver

  Send e-mail
  telefon 22 90 39 36
 • Peter Dahl

  Leder af FabLab Spinderihallerne

  Send e-mail
  telefon 20 18 90 48

Den teknologiske udvikling buldrer afsted, og i takt med at både kendte og nye teknologier spiller en stadig større rolle i vores hverdag, sættes der nye krav til den teknologiske dannelse af fremtidens borgere. FabLab skaber rammerne for et teknologisk læringsfællesskab, hvor eleverne kan lære designtænkning og udbygge deres teknologiske forståelse i et engagerende miljø.

Ønsker du at bruge FabLab i undervisningen, er det muligt at leje faciliteterne i Spinderihallerne, og vi stiller vores viden til rådighed for pædagogisk personale, skoleledelse og konsulenter i samarbejde med Uddannelse og Læring samt vores skole- og virksomhedspartnere.​

Vi har siden 2009 specialiseret os i at udvikle metoder til at inddrage børn og unge i designprocesser på en meningsfuld, didaktisk og engagerende måde, og i 2013 var vi med til at etablere FabLab@School-fællesskabet.

 

 

Læs om FabLabs samarbejde med skoler og uddannelsesinstitutioner