Kreative miljøer

FabLab

FabLab står for Fabrikations Laboratorium. Det er et digitalt værksted for dig, som er interesseret i at udvikle din viden om digital fabrikation og nye teknologier.

Spinderihallerne Sysler

​Er du vild med kreativt håndarbejde? Længes du også efter at møde nye spændende mennesker og dyrke fællesskabet?
Så er Spinderihallerne Sysler lige noget for dig!

Vin & Vinyl 

Vin & Vinyl er et fællesskab i Spinderihallerne, der kombinerer kærligheden til musik, fortællinger om plader og pladecovers, lidenskab for den gode lyd og nogle hyggelige timer efter fyraften i Spinderihallernes inspirerende rammer. Du må gerne selv medbringe dine favoritplader – og du må gerne dele historierne om de musikalske oplevelser, der ligger bag.

ArtZone - Spinderihallernes kunstnerfællesskab

ArtZone er det område i Spinderihallerne, hvor forskellige kunstnere arbejder med deres kunst og kunstneriske projekter. Kunstnerne lejer sig ind på de små åbne pladser og arbejder både hver for sig og sammen om forskellige projekter.

PechaKucha 

PechaKucha findes i mere end 1000 byer verden. Her mødes kreative sjæle til Pecha Kucha Night for at inspirere hinanden og snuse til andres tanker og ideer. I Vejle finder PechaKucha Night sted 4 gange om året i Spinderihallerne.

Dramaundervisning, forfatterskole, billedkunsthold og meget mere

Går du rundt med en forfatterspire i maven og har lyst til at lære mere om at skrive? Eller kan du lide at bruge din fantasi, og har du lyst til at være nysgerrig på forskellige materialer, farver og udtryk? Kulturskolen, der holder til i Spinderihallerne, har en masse hold til kreative børn og unge.

Repair Café

Kender du det, at du smider en ting ud, der er i stykker - og køber en ny - selvom den egentlig godt kunne repareres?⁣ ⁣ Kom til Repair Café, hvor du få hjælp til - eller hjælpe andre - med at få fikset ting: elkedlen, en stol eller dine hullede yndlingsjeans.

Coding Pirates

Find din indre pirat frem og bliv dygtig til at kode. Du kan f. eks bygge og kode robotter på de ugentlige klubaftener, workshops og andet.

Fabrikanterne

Fabrikanterne i Vejle Midtpunkt er et værkstedsfællesskab af individuelle designere indenfor bolig, livsstil og design. Fabrikanterne fungerer også som designernes fælles butik.

Vejle Creative Circle

Netværk for illustratorer og kunstnere - læs mere og bliv og søg om medlemskab af deres fælles gruppe på Facebook.

Creaspot 7100

Online mødested på Facebook, hvor kreative sjæle kan netværke, være kreative sammen - og måske mødes til en kop kaffe væk fra skærmen.

 • Marit Paulina de Julienhort Rosenkilde

  Projektleder/projektudvikler
  Leder af Fabrikanterne

  Send e-mail
  telefon 60 23 54 32
 • Peter Dahl

  Leder af FabLab Spinderihallerne

  Send e-mail
  telefon 20 18 90 48
 • Bettina Thoft Jensen

  Servicedesigner og konsulent for fællesskaber

  Send e-mail
  mobil 23 37 54 97
 • Eva Sommer

  Kunst og erhverv

  Send e-mail
  telefon 22 50 24 92